Unieke en exclusieve boomstamtafel salontafel

Live-Edge Resin River Tables zijn prachtige suar en eiken boomstamtafels en zeer gewild en met de juiste planning en vaardigheden kunnen worden gemaakt door ervaren houtbewerkers en doe-het-zelvers. Een grove boomstam blad kan al van zichzelf heel duur zijn. Onze specialiteit is vooral in de mooie en goedkope boomstam salontafel

We hebben onlangs ons Penny Floor Project Instructable gepubliceerd vanwege de vraag naar informatie over het onderwerp en nu ondervinden we grote hoeveelheden oproepen met betrekking tot het maken van Resin River Tables. Dus we zijn terug met een nieuwe Instructies over hoe je je eigen epoxy boomstam salontafel maakt. Rivier Tafel kunt maken. Voor dit project hebben we besloten om een salontafel te maken met een centrale harsrivier die erlangs loopt, maar we hebben ook de zijkanten versteld om een watervaleffect op beide benen te creƫren. U kunt het proces aanpassen om kleine bijzettafels, grote eettafels en andere soorten meubels en kunstwerken te maken.

We hebben ook een eBook gemaakt voor uitgebreide instructies die u hier gratis kunt bekijken. Helaas hebben wij niet alle boomstamtafel salontafel voor u uitgestippeld.

Veel kijk plezier met de intro video